Известие

Collapse
No announcement yet.

Леко виене от предницата...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Леко виене от предницата...

....днес установих едно леко виене от предницата, което сякъш се усилва при десен завой....появява се след 40 кмч и към 120 почти не се чува.....независимо дали съм по инерция или на скорост.....
    Как се разбира дали е лагер, и колко е фатално карането при такива условия????
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

бегай вземай главина и газ към майстор.иначе няма фатално,можеш още 10000 да минеш ако не те дразни виенето.а,забравих-скоро ще почне да се усилва
    stilo sw 1,9 JTD 03g
    alfa 147 1,9JTD 01g
    alfa 156 1,9JTD 01g
    barchetta 1,8 98g
    alfa 145 1,6 97g

Comment

Мерси......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

аз имам подобен проблем, вие ми вдясно и ми казаха, че лагера е за смяна. а той самият с цялата главина ли върви, 'щото го търсих в Епер-а, но не можах да го открия. И може ли някакви цени за това нещо?
        Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

към 160лв беше+30 смяна.иначе е цяла главина
          stilo sw 1,9 JTD 03g
          alfa 147 1,9JTD 01g
          alfa 156 1,9JTD 01g
          barchetta 1,8 98g
          alfa 145 1,6 97g

Comment

мерси! днес поръчах от Алекс Ауто комплекта за 220лв. (ако не се лъжа).
            Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

При мен сега гумаджията откри че не е главината,(въпреки че всеки който се качи каза че е лагер), а джантата е крива, и то забележимо......така че ако някой има същия проблем да не изключва и това като вероятност, макар че виенето по нищо не се различава от виенето на лагер.....

Comment

то и при мен вие заради неправилно износени гуми и аз незнам защо са неправилно износени но е така и с просто око си личи
                Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

И моите са износени от вътре и то много. И при мен може от това да вие. Предницата ми беше отворена с 5 мм. Затворих я и сега е на м/у 1 и 2 мм.

И като сменя гумите ще видим дали ще се оправи.
                  Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

аз сега си зех джанти и ше напрая един реглаж отпред отзад щото нз в кво състояние е и нови гуми пък да видим...
                    Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

d

а този проблем с неравномерно изтритите гуми от какво се получава и дали ше се оправят с каране или нови направо
                      Алфа Ромео 156 2.0 T.S!!!

Comment

Ми най - често от недобре регулирана предница, макар че има и други причини.....

Comment

Ще се оправят не с каране,ами с нови гуми, ама първо оправи това,дето ги износва накриво.
                          ...
                          155 1,6 TS 16V `96
                          166 2,4 JTD `99
                          147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Re: d

Първоначално публикувано от sparks
                            а този проблем с неравномерно изтритите гуми от какво се получава и дали ше се оправят с каране или нови направо
                            Получава се от помляни долни носачи .
                            Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
                            Alfa 159 2.4 jtdm

Comment

d

носачите сменени виенето вбесява
                              Алфа Ромео 156 2.0 T.S!!!

Comment

Working...
                              X